Nya kontorsmöbler

Hittar du inte det du söker?

Klicka här för nya kontorsmöbler

Gör din kontorsplats personlig och trevlig

02 nov 2020
en personlig och trevlig kontorsplats

Hur du skapar en personlig och trevlig kontorsplats

Skapa en personlig och trevlig kontorsplats. Begagnade kontorsmöbler måste vara ett av de bästa sätten för ett modernt företag att spara på miljön. Ett ungt häftigt företag som vill vara moderna och hänga med trender och stilar vill ju gärna byta ut sina möbler och inredning med jämna mellanrum. Att köpa nytt hela tiden är såklart en stor påfrestning på miljön.

Köpa begagnat eller sälja vidare

Det finns flera fördelar med begagnade kontorsmöbler. Köp begagnade kontorsmöbler eller sälj dina vidare till ett annat företag som behöver dem, istället för att köra dem till soptippen. Sparar både pengar och natur!

  • Mindre nyproduktion – mindre påfrestning på naturen
  • Billigare så ni kan förnya oftare
  • Smidigt att gamla möblerna fraktas bort
  • Den enes gamla – den andres nya
  • Massor av kombinationer att välja bland

Inreda och dekorera

Det är alltid kul med nytt. Hur du gör din kontorsplats personlig och trevlig är upp till dig, men även om man köper begagnade kontorsmöbler så blir det nytt för dig och du kan inreda och bestämma hur allt ska se ut och hitta nya sätt att möblera. Det är alltid kul att förnya och även när man köper begagnade kontorsmöbler kan man hitta kombinationer och varianter att välja mellan för att få till precis den inredning man själv vill. Kollar man på begagnade kontorsmöbler Stockholm finns det företag som köper upp från hela landet vilket medför ett mycket brett sortiment som ger stor valmöjlighet för den som ska köpa.

Förnya lite åt gånger

Många företag förnyar kontorsmiljöerna lite åt gången. Detta medför lite förnyelse i princip hela tiden, medan andra väljer att byta ut allt på en gång. Oavsett vilket man gör så funkar det med begagnade kontorsmöbler. Kanske byter ni ut alla kontorsstolar en månad för att månaden därefter köpa ny reception. Så klart är funktionen det viktigaste när det gäller kontorsmöbler men man måste få tänka lite utseende också eftersom det ju gör arbetsdagarna så mycket trevligare. Det finns många sätt att göra din arbetsplats lite mysig och inbjudande även fast det ofta är lite samma utseende på det mesta.

För att ta några exempel på hur man kan göra en mysig arbetsplats med begagnade kontorsmöbler så är en bra början alltid växter. Levande växter kan få vilket rum eller yta som helst att bli inbjudande. De ger även välbehövligt extra syre under tunga pass. Att ha foton på närt och kärt är också nåt som är populärt eftersom man på så vis kan drömma sig bort en liten stund om det blir jobbigt. Man kan förnya sig med färgglatt skrivunderlägg eller burkar som man förvarar sina pennor i. Kontorsstolar är också en sak som kan göra din plats mer personlig och inbjudande.

Enkla sätt är oftast de bästa

Det behöver inte vara varken dyrt eller krångligt att förnya sin arbetsplats eller göra den personlig eller inbjudande. En kontorsstol begagnad ger ett helt nytt intryck och en känsla av att det är en ny plats. Även nya färger på pärmar och block kan ge en liten kick. Köp lite nya pennor eller burkar och krukor så har du genast en ny känsla. Byt ut det svarta mot en vågad rosa eller satsa på att ha ett sommar- och ett vintertema så får du variation varje år utan att köpa nytt. Så kan du skapa en personlig och trevlig kontorsplats!

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.