Nya kontorsmöbler

Hittar du inte det du söker?

Klicka här för nya kontorsmöbler

Förnya ditt kontor

05 okt 2020
förnya kontoret med begagnade kontorsmöbler

10 tips på hur du kan förnya kontoret

Funderar du på att förnya kontoret? Kontoret är en stor del av ens liv. De flesta personerna spenderar större delen av sin vakna tid på kontoret. Precis som att man förnyar sitt hem då och då är det bara naturligt att man även vill förändra kontoret. Det behöver inte bli dyrt, genom att köpa begagnade kontorsmöbler kan man hålla priset nere.

Våra bästa tips

Det finns många budgetvänliga sätt att förnya kontoret och kontorsmöbler på. Här kommer 10 tips på hur du kan tänka när det är dags för dig att förnya dina kontorsmöbler, på ett kostnadseffektivt sätt.

  • Köp begagnade möbler istället för nya
  • Lägg till en klick färg
  • Att ändra på ljuskällorna ger stor skillnad
  • Några växter gör susen för kontorskänslan
  • Möblera om med det som finns
  • Använd eget marknadsmaterial som dekoration
  • Låt personalen välja möbler själva
  • En fåtölj ger varierad arbetsställning
  • Förvaring är A och O
  • Skriv ut bilder från kickoffen

Tänk alltid kreativt

Det finns många sätt som gör att du på egen hand kan hålla kostnaderna nere. Att förnya kontoret en gång om året och göra det till en aktivitet för personalen kan bidra till en positiv teamkänsla. Många av dessa 10 tips på hur du kan förnya kontoret kan göras i grupp. Gör det till en aktivitet genom att till exempel planera in en resa till en växtaffär eller måla om kontoret och bjud personalen på pizza. Att köpa beg kontorsmöbler kan även öka teamkänslan eftersom det är miljövänligt vilket är en stark värdering för många svenskar.

Om kontoret behöver en ordentlig renovering kan det vara en god idé att ta in en elektriker eller rörmokare, men mycket kan du göra själv. Om du vill ta in billig arbetskraft kommer du att bli förvånad över hur mycket kompetens som finns hos dina anställda och tillsammans kan ni göra kontoret till en mycket trivsam miljö. Ni kan renovera det tillsammans på arbetstid och göra det till en trivsam aktivitet. Självklart är det viktigt att ingen anställd känner sig tvingad att bidra men ofta kan det uppskattas att få variera sin arbetsdag med något nytt och spännande.

Du kan hitta mängder med begagnade kontorsmöbler Stockholm och även i andra städer. Du kan även få billiga kontrakt med till exempel färgbutiker och på så sätt få en billig fullständig renovation. Ibland kan en ommöblering göra väldigt mycket för kontoret. Ett hett tips är att sätta dig ned med de anställda och höra vad de vill ha för typ av kontorsmiljö. Det är nämligen mycket viktigt att alla trivs och när det är dags för renovation är det ett utmärkt tillfälle att skapa den miljö som du och dina anställda kommer att trivas i.

Att förnya kontoret behöver inte bli dyrt

Det är viktigt att kontoret är trivsamt och att de möbler man investerar i både är ergonomiska och hållbara. Du hittar många beg kontorsmöbler som du kan välja mellan som uppfyller alla dessa krav och du kommer endast att betala en bråkdel av pengarna det kostar att köpa dem nya. Därför är detta någonting som alla bör ha i åtanke, speciellt om man har miljön nära hjärtat. Begagnade kontorsmöbler ger kontoret charm. Att köpa in beg kontorsmöbler till kontoret är en god idé. Dessutom kan du räkna med att både personal och kunder kommer att uppskatta valet.

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.