Nya kontorsmöbler

Hittar du inte det du söker?

Klicka här för nya kontorsmöbler

Köp begagnade möbler och spara pengar

03 aug 2020
köp begagnade kontorsmöbler

Spara pengar till kontoret – köp begagnade kontorsmöbler

Det finns mycket att tänka på när det kommer till att inreda kontoret på bästa sätt. Idag är inredningen på kontoret mycket viktigare än vad den var för några år sedan. Kostnaden rinner snabbt iväg vid inköpet och det blir mer och mer vanligt att välja begagnade kontorsmöbler. Köp begagnade kontorsmöbler hos oss!

Skapa en personlig kontorsmiljö

Det finns mycket att göra med kontorsmöbler. Här kommer en lista på roliga saker att göra med kontorsmiljön. Väljer man begagnade kontorsmöbler blir det pengar över till att skapa en mer personlig miljö.

  • Använd färger för att skapa harmoni
  • Låt inredningen visa vad företaget står för
  • Ge rummen liv med blommor
  • Anpassa möblerna efter de anställda
  • Skapa en kontorsmiljö alla trivs i

Inred ett personligt kontor där alla trivs

Är det dags att renovera kontoret eller vill du bara förnya lite för att motivera dina anställda? Köp begagnade kontorsmöbler hos oss i Stockholm, eller i vår webbutik när du vill skapa en kreativ arbetsmiljö. Det behöver inte kosta skjortan utan med små medel kan du skapa en harmonisk arbetsmiljö där alla kan trivas. Hos oss finner du över 2000 kvadratmeter fyllda med allt från skrivbord till bokhyllor och sittmöbler. Alla vet vi att arbetsmiljön är viktig och vem har sagt att det behövs splitternya och dyra möbler för att inreda en inspirerande arbetsplats? Spara pengar till annat och köp begagnade kontorsmöbler hos oss i stället.

När du väljer att köpa begagnat i stället för nyproducerat sparar du inte bara pengar. Förutom att du gör en ekonomisk vinst slår du även ett slag för miljön. Det ligger i tiden att tänka på återbruk och det är just det vi jobbar med. Genom att köpa begagnad kontorsinredning värnar du miljön och drar på så sätt ditt strå till stacken. Varför kassera fullt användbara kontorsmöbler av god kvalitet när vi vet hur sopbergen bara växer? Köper du begagnat när det är dags att förnya kontoret så hjälper du till att minska utsläppen av växthusgas samtidigt som du gör en stor ekonomisk vinst.

Vi fokuserar på bra begagnade kontorsmöbler till fin kvalitet. Vi har allt som behövs när det kommer till inredning av trivsamma kontorsmiljöer. Kanske är det bara några begagnade kontorsstolar du vill ha? Inga problem, hos oss finner du det som behövs för att just din arbetsplats skall vara funktionell, trivsam och inspirerande för de som arbetar där. Vårt jobb är att finna nya ägare till fina begagnade kontorsmöbler som ännu har mer att ge. Ta gärna en titt på våra referenser och se vad våra många nöjda kunder har att säga om oss. Vi har varit i branschen sedan 1991, under samma organisation och familj.

Vi finns för dig som söker begagnade kontorsmöbler

Behöver du inspiration är du hjärtligt välkommen att besöka vår butik personligen eller online. Vi hjälper mer än gärna till med tips och råd när det är dags för dig att inreda ditt kontor. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad vi pratar om och har den kunskap som behövs när det gäller bra beg kontorsmöbler. Vi står till tjänst för dig, vare sig du är privatperson, ett mindre företag eller ansvarig för inredningen av ett stort kontorslandskap med många anställda. Vi sätter alltid kunden i fokus och är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Vi löser det mesta.

 

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.