Nya kontorsmöbler

Hittar du inte det du söker?

Klicka här för nya kontorsmöbler

Tänk på detta innan du köper kontorsmöbler

06 jul 2020
köpa kontorsmöbler begagnat

Detta bör du tänka på innan du ska köpa kontorsmöbler

När det är dags att köpa kontorsmöbler finns det en hel del att tänka på innan ett köp utförs. Du bör ha ergonomiska möbler som samtidigt ger ett professionellt intryck. Du bör även fundera på hur mycket pengar du har möjlighet att lägga på inköpet samt att du köper möbler som ska hålla länge.

Användbara tips för inköp av möbler

Ett bra tips för att spara pengar är att köpa begagnade kontorsmöbler. Begagnade kontorsmöbler är minst lika kvalitativa och användbara som nya möbler.

Kontorsmöbler med hög kvalitet kan nyttjas i många år och kan därav med fördel inhandlas även begagnat. Kvalitetsmöbler går oftast att sälja vidare också. Som med allt annat förlorar nya kontorsmöbler snabbt i värde.

  • Hur ofta används möblerna, sitter du hela dagarna? investera i en bra ergonomisk stol med många inställningar.
  • Köp kvalitet det lönar sig i längden, både för kroppen och plånboken.
  • Tänk på att du kommer att använda en kontorsstol av kvalitet i många år och fördela kostnaden på alla de åren, plus att du kan sälja den och få tillbaks en del av pengarna.
  • Med ett begagnat skrivbord som går att höja till ståhöjd bränner du kalorier och stärker din kropp
  • Kroppen är ovärderlig, investera i dig själv och din personal.

Stort utbud på ergonomiska begagnade kontorsmöbler

Idag ställs hårda krav på en bra arbetsmiljö för de anställda på ett företag. Man vill till varje pris undvika arbetsskador och sjukskrivningar och företagen eftersträvar att personalen skall trivas då det har visat sig att man ökar sin produktion på detta sätt. En viktig ingrediens till en god arbetsmiljö är inköp av ergonomiska möbler. Man skall kunna känna sig bekväm och avslappnad när man sitter och arbetar. Man bör även ha en ordentlig kontorsstol med justerbara funktioner för sits, rygg och armar. Den bör även vara höj och sänkbar.

Nästa viktiga del på arbetsplatsen är ett höj- och sänkbart skrivbord. Personalen kan då varva mellan att sitta och stå under arbetsdagen vilket minskar belastningen på leder och muskler. Många människor vittnar om att de mår mycket bättre och har mindre ont i nacke och axlar då de börjat använda ett sådant. Inköp av bra ergonomiska möbler är alltså nödvändigt för en bra arbetsmiljö och en frisk personal. Många arbetsgivare har dock inte budget för den stora kostnaden, varför det är en fördel att inhandla detta begagnat. Begagnade kontorsmöbler går att hitta till mindre än halva nypriset hos oss, och ännu lägre beroende på ålder och skick.

Med en begränsad budget kan man alltså med fördel köpa kontorsmöbler begagnat till sina kontorslokaler och medarbetare. De begagnade möblerna är oftast i mycket gott skick då de är producerade av kända företag som eftersträvar hållbarhet och god kvalité. Ditt kontor kommer att se professionellt ut trots att du bara betalat en bråkdel av vad möblerna skulle kosta om du köpte nya. På köpet får du en nöjd och glad personal som trivs på jobbet.

Spara pengar när du köper kontorsmöbler

Att tänka på innan man köper kontorsmöbler och kontorsstolar är att sondera terrängen. Vilka möbler vill du ha och till vilket pris? För att spara pengar och ändå få kvalitetsmöbler kan du med fördel handla hos oss, du hittar ett stort utbud som gör att du kan utrusta ditt kontor till ett överkomligt pris. I utbudet finns det gott om ergonomiska stolar och möbler till bra priser som annars kan vara ganska dyra. Du kan också hitta hyllor, förvaring, receptionsdiskar konferensbord och annat som du kan tänkas behöva för att göra ditt kontor komplett, samtidigt som du sparar pengar.

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.