Nya kontorsmöbler

Hittar du inte det du söker?

Klicka här för nya kontorsmöbler

Det är bra att köpa ergonomiska kontorsmöbler

08 jun 2020
begagnade möbler med bra ergonomi

Anledningar till att köpa begagnade möbler med bra ergonomi

Begagnade möbler Stockholm säljer hela och funktionella begagnade möbler med bra ergonomi. Möblernas ergonomi är viktig för att du inte ska skada dig när du arbetar. Begagnade möbler betyder inte att du får dåliga möbler, tvärtom är många begagnade möbler av bra kvalitet och håller ytterligare många år. Dessutom bidrar du till att förbättra miljön.

Billigt, miljövänligt och bra för kroppen

I vårt sortiment på begagnade kontorsmöbler Stockholm hittar du bland annat kontorsstolar och arbetsstolar med bra ergonomi och många inställningsmöjligheter. Vi säljer även förvaringsmöbler i olika storlekar. Ett urval av begagnade möbler Stockholm är följande:

  • Begagnade elbord
  • Arkivskåp och hurtsar
  • Konferensbord och stolar
  • Receptionsdiskar och sittmöbler
  • Övriga begagnade möbler

Begagnat – trendigt eller nödvändigt?

Allt som köps och säljs på en marknad ger direkt, eller indirekt, ett avtryck på miljön på något sätt. Vid tillverkning av varor behövs energi och utsläppen från tillverkningen förorenar luften vi andas och påverkar växtligheten. Även transporter av de tillverkade varorna kräver energi som ger föroreningar. Ett sätt att minska den negativa miljöpåverkan är att producera mindre och minska transporterna. Miljön är allas vårt ansvar och vi kan alla göra någonting för att minska det totala avtrycket på miljön och minska miljöförstöringen. Återvinning av material av tillverkade produkter som inte längre används och att använda produkter under längre tid är ett bra sätt att minska på miljöpåverkan.

Begagnade möbler är inte bara miljövänligt utan även smart och trendigt idag. Istället för att köpa nya möbler, som både kräver energi och material i tillverkningen samt ytterligare energi vid transport från fabrik till butik, är det smartare att köpa fullt fungerande möbler som begagnat. En annan stor fördel med att köpa begagnat är att priserna för det mesta är mycket lägre än likvärdiga nya möbler. Möjligheterna med begagnade möbler är oändliga. En trend är att blanda olika stilar med nytt och begagnat, vilket ger en personlig och snygg touch på kontoret.

Trender kommer och går och nu ser vi en trend på kontorsmöbler Stockholm där många väljer att köpa sina kontorsmöbler begagnade. Det visar att deras företag är miljömedvetna och samtidigt sparar de pengar. Kontorsmöbler som finns på begagnatmarknaden är i regel tillverkade med hög kvalitet och livslängden är lång. På BBS Begagnade Kontorsmöbler Stockholm hittar du det mesta från välkända möbeltillverkare som kan tänkas behövas på ett kontor. Allt från stolar och skrivbord till hyllor, skåp och mindre förvaring. Dessa finns i sin tur i olika modeller, färger och andra utföranden.

Bli klimatsmart, trendig och ekonomisk på samma gång

Vi behöver alla bli mer miljömedvetna och aktivt bidra till att vår miljö inte blir sämre. Med begagnade möbler Stockholm tar du ett stort kliv mot en bättre miljö. I vårt sortiment finns det mesta du kan tänka dig inom begagnade kontorsinredningar från såväl mindre som mer välkända tillverkare. Dessutom är produkterna ergonomiskt utformade för långa dagar på kontoret, vilket är mycket viktigt i valet av bra möbler till kontoret. När du handlar från BBS Begagnade Möbler Stockholm handlar du klimatsmart, trendigt och sparar pengar samtidigt. Inred ditt kontor med begagnade möbler med bra ergonomi från oss!

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.