STOR BUTIK ÖVER 2000 m2 | FRIDENSBORGSVÄGEN 57 | VÅRA ÖPPETTIDER | 08-85 92 00 | info@bbsmobler.se |

Att tänka på vid köp av begagnade möbler

03 feb 2020
Begagnade kontorsmöbler i Stockholm

Vad du behöver tänka på när du köper begagnade kontorsmöbler i Stockholm

Begagnade kontorsmöbler i Stockholm är ett jättebra alternativ för dig som precis startat ett nytt företag och inte har råd med att investera i dyra stolar och bord. Det är dessutom bra för miljön då man återanvänder möbler som fortfarande är i alldeles för bra skick för att slänga.

Fördelar med att köpa begagnat

Begagnade kontorsstolar och andra möbler kan du finna antingen i second hand-butiker eller på marknadsplatser online, till exempel Tradera eller Blocket. I följande lista kan du läsa några av fördelarna med att köpa begagnat till ditt kontor.

  • Du sparar pengar
  • Det är bättre för miljön att återanvända
  • Bra kvalitet som håller länge
  • Unik stil
  • Snabb leverans

Minska ditt klimatavtryck!

I dagens samhälle brukar man tala om sitt klimatavtryck. Man räknar då ihop den sammanlagda volymen koldioxidutsläpp som kan kopplas till ditt sätt att leva. Man kan på så vis bli uppmärksammad på om man lever hållbart eller inte. Dessutom kan man se vilka aktiviteter det är som är de riktiga miljöbovarna och försöka ändra de vanorna. Att köpa begagnade kontorsmöbler Stockholm kan vara en bra början! Vad du behöver tänka på när du köper begagnade kontorsmöbler är egentligen inte så mycket. Gå på magkänsla när det kommer till färg och form!

För det andra så bör man kolla på skicket som möblerna är i när du ska köpa dem. I vissa fall om man köper online kan det vara missvisande bilder till exempel, så att när du väl får dina möbler så är de i så dåligt skick att du måste slänga dem. Om du kan bör du åka dit och kolla på dem innan du accepterar budet. Kolla på saker som kan förfalla, till exempel tyg eller trä. Du vill inte att dessa material ska vara fuktskadade eller attackerade av skadedjur.

Begagnade kontorsmöbler Stockholm finns det mycket av! Eftersom det är en stad där affärer blomstrat så finns det många som uppgraderat sina möblemang på kontoren. Det är inte bara stolar och bord man kan finna till bra priser. Det kan även finnas exempelvis soffor till fikarummen eller matbord med tillhörande stolar. I vissa fall kan man även hitta vitvaror som kyl, frys och mikrovågsugnar. Det gäller att man bara dubbelkollar att allting fungerar som det ska innan man köper dem och tar med sig dem till sitt eget kontor. Tänk smart när du inreder kontoret!

Bra för plånbok och klimat!

När man köper begagnade kontorsmöbler i Stockholm så gör man inte bara sig själv och sin plånbok en tjänst. Det här är nämligen även det mest klimatsmarta alternativet. När man handlar begagnat startar eller bidrar man inte till en nyproduktion någon annanstans i världen. Det är ett bra sätt för den som vill hålla nere sitt klimatavtryck. Man kan hitta riktigt fina möbler att köpa begagnat, så det behöver absolut inte vara en uppoffring från din sida. Tänk på fördelarna och skulle det visa sig att det inte är din grej så kan du välja miljövänliga butiker i framtiden och köpa nytt.

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.

Senaste nytt

08 jun 2020
Det är bra att köpa ergonomiska kontorsmöbler
Läs mer...
04 maj 2020
Att köpa skrivbord begagnat är en fördel
Läs mer...
06 apr 2020
Vad måste fungera på en arbetsplats?
Läs mer...