STOR BUTIK ÖVER 2000 m2 | FRIDENSBORGSVÄGEN 57 | VÅRA ÖPPETTIDER | 08-85 92 00 | info@bbsmobler.se |

Skapa en personlig och trevlig kontorsplats

14 okt 2019
kontorsplats - begagnade kontorsmöbler - kontorsmiljö

Hur du gör din kontorsplats personlig och trevlig

Begagnade kontorsmöbler måste vara ett av de bästa sätten för ett modernt företag att spara på miljön. Ett ungt häftigt företag som vill vara moderna och hänga med trender och stilar vill ju gärna byta ut sina möbler och inredning med jämna mellanrum på sin kontorsplats. Att köpa nytt hela tiden är så klart en stor påfrestning på miljön.

Köpa begagnat

Det finns flera fördelar med begagnade kontorsmöbler.

Detta sparar både pengar och miljö:

  • Mindre nyproduktion – klimatsmart
  • Billigare så ni kan förnya oftare
  • Den enes gamla – den andres nya
  • Massor av fina kontorsmöbler att välja bland

Inreda med begagnat

Det är alltid kul med nytt. Hur du gör din kontorsplats personlig och trevlig är upp till dig, begagnade kontorsmöbler är ett bra alternativ för att förnya till precis den inredning man själv vill.

Vi har ett mycket brett sortiment som ger stor valmöjlighet för den som ska köpa. Vi får in nya möbler i stort sett varje dag. Möbler av hög kvalitet och bra skick, ibland nyskick.

De trendigaste företagen byter ut sina möbler varje år och där finns många godbitar att lägga vantarna på så håll koll på vår hemsida

Kontorsmöbler är dyra om man köper nya, köp nästan nya till en bråkdel av nypriset hos oss istället.

Många företag förnyar kontorsmiljöerna lite åt gången. Detta medför lite förnyelse i princip hela tiden medan andra väljer att byta ut allt på en gång på sin kontorsplats. Oavsett vilket man gör så funkar det med begagnade kontorsmöbler. Kanske byter ni ut alla kontorsstolar en månad för att månaden därefter köpa ny reception. Så klart är funktionen det viktigaste när det gäller kontorsmöbler. Men man måste få tänka lite utseende också eftersom det ju gör arbetsdagarna så mycket trevligare och säger en del om företaget.

Det finns många sätt att förnya och fräscha upp arbetsplatsen.

För att ta några exempel på hur man kan göra en trevlig arbetsplats med begagnade kontorsmöbler Levande växter kan få vilket rum eller yta som helst att bli inbjudande. De ger även välbehövligt extra syre under tunga pass.  Man kan förnya sig med färgglatt skrivunderlägg eller burkar som man förvarar sina pennor i. Kontor har ofta en färgskala på vitt, grått, svart eller blått. Släng in stolar i en härligt glad grön färg, att hålla sig till en accentfärg gör det stilrent och snyggt.

Det behöver inte vara varken dyrt eller krångligt att förnya sin arbetsplats eller göra den personlig eller inbjudande. En begagnad kontorsstol i en glad färg ger ett helt nytt intryck och en känsla av att det är en ny plats. Bara en sån liten sak som att köpa pärmar i samma färg som kontorsstolen gör iallafall mig glad en mörk höstdag.

Speciellt såhär på hösten när det är grått ute behövs lite färg i tillvaron. 😀

 

 

 

 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.

Senaste nytt

07 sep 2020
Välj kontorsmöbler som fungerar i längden
Läs mer...
03 aug 2020
Köp begagnade möbler och spara pengar
Läs mer...
06 jul 2020
Tänk på detta innan du köper kontorsmöbler
Läs mer...