STOR BUTIK ÖVER 2000 m2 | FRIDENSBORGSVÄGEN 57 | VÅRA ÖPPETTIDER | 08-85 92 00 | info@bbsmobler.se |

Utförsäljning av begagnade kontorsstolar!

05 Nov 2018
Lagerrensning av begagnade kontorsstolar

Lagerrensning av begagnade kontorsstolar

Just nu har vi en stor utförsäljning och lagerrensning av begagnade kontorsstolar. Fynda prisvärda arbetsstolar från olika kända fabrikat så som till exempel Kinnarps, RH, EFG, Ikea eller Edsbyn. Dessa stolar går att inhandla för låga priser från 149kr exklusive moms.

I den här utförsäljningen kan du hitta många prisvärda skrivbordsstolar med eller utan armstöd och nackstöd. Stolar med god ergonomi och många bra inställningsmöjligheter och funktioner. Passar till alla kontorsplatser och skrivbord. Fungerar särskilt väl med höj- och sänkbara eldrivna skrivbord, som du kan hitta på vår hemsida!
Om du vill ha möjlighet att provsitta och titta på dessa kontorsstolar och arbetsstolar så hör av dig till oss på mail eller telefon. Du kan komma förbi vår butik i Solna måndagar till fredagar.
 

Varför handla begagnade kontorsstolar?

Anledningarna till att köpa skrivbordsstolar, kontorsstolar och arbetsstolar till begagnat pris är många. Det är inte bara väldigt bra ekonomiskt utan även väldigt bra för miljön. Återanvänder man begagnade kontorsstolar istället för att köpa nytt så minskar produktionen av nya arbetsstolar. Detta leder förstås i sin tur till en miljövänligare produktion och en miljövänligare värld. Dessutom är det en fördel för företag eller dig som privatperson att köpa begagnade skrivbordsstolar då det är en markant skillnad i pris. Många nya kontorsstolar från välkända fabrikat kostar ofta upp emot tio tusen kronor. När du köper begagnade stolar från oss får du dem oftast för under halva nypriset. Och nu har du ett guldläge att införskaffa en snygg, bra och bekväm arbetsstol för ett väldigt lågt pris. Du kan komma förbi vår butik i Solna, Stockholm, måndagar till fredagar för att titta på stolarna. Provsitt och välj ut en eller flera stolar som du sitter bekvämt i och som du tycker ser bra ut. Välkommen till oss på BBS Möbler.
 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.

Senaste nytt

07 sep 2020
Välj kontorsmöbler som fungerar i längden
Läs mer...
03 aug 2020
Köp begagnade möbler och spara pengar
Läs mer...
06 jul 2020
Tänk på detta innan du köper kontorsmöbler
Läs mer...