STOR BUTIK ÖVER 2000 m2 | FRIDENSBORGSVÄGEN 57 | VÅRA ÖPPETTIDER | 08-85 92 00 | info@bbsmobler.se |

BBS Kontorsmöbler i Aftonbladet

26 mar 2017
inredning till kontoret - BBS Begagnade Kontorsmöbler i Aftonbladet

Hållbar inredning till kontoret

med begagnade möbler från BBS

Hållbarhet och viljan att återvinna ligger i tiden.
Tänk ett steg längre och inred kontoret med begagnade möbler i utmärkt kvalitet.

Av Emilia Radow Ingvarson | Illustration av Victoria Ovmark

 

BBS Begagnade Kontorsmöbler är ett familjeföretag sedan starten 1991 och drivs nu av den unga entreprenören Jimmy Micksäter som med sitt intresse för miljö och dess påverkan på vår omgivning nu jobbar helhjärtat med att hjälpa företag i det moderna samhället att tänka alltmer miljömedvetet.
– Just nu tänker allt fler på återbruk vilket är glädjande. Det bidrar till ett bättre klimat och cirkulär ekonomi vilket resulterar i mindre utsläpp av växthusgaser, minskat avfall och spridning av miljögifter. Dessutom finns mycket pengar att spara när man handlar begagnade kontorsinredning, säger Jimmy och fortsätter.
– Våra moderna möbler håller mycket hög kvalitet och vi har all tänkbar inredning till kontoret. Många blir förvånade över hur fina möbler vi har och att man kan inreda kontoret till en bråkdel av vad nya möbler kostar.

Hos BBS är det många som byter ut sina gamla skrivbord till elektriska skrivbord som man kan stå vid och arbeta. Detta leder till ett ökat välbefinnande och bättre hälsa för personalen.
– Att köpa nya eldrivna skrivbord kostar en hel del så det finns mycket pengar att spara genom att köpa begagnat, menar Jimmy.
– Likaså för ergonomiska kontorsstolar som är en dyr investering för företag men en god investering för personalen. Att köpa en begagnad kontorsstol som är ergonomisk, ger hög sittkomfort och dessutom håller hög kvalitet gör att man både sparar pengar och får en stol som håller i många år framöver.

BBS Begagnade Kontorsmöbler har en stor butik i Solna där även deras lager ligger. Dit kommer både privatpersoner och företag för att fynda praktiska snygga begagnade möbler av hög kvalitet.
– Det roliga är att vi nu även märkt att de större företagen börjar få upp ögonen för begagnatmarknaden och besöker vår butik regelbundet. En utveckling i helt rätt riktning.

Det går även att handla via webbshopen eller ringa butiken och beställa möbler för leverans över hela Sverige.
 

Följ oss på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev för fler uppdateringar.

Senaste nytt

03 aug 2020
Köp begagnade möbler och spara pengar
Läs mer...
06 jul 2020
Tänk på detta innan du köper kontorsmöbler
Läs mer...
08 jun 2020
Det är bra att köpa ergonomiska kontorsmöbler
Läs mer...